...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καβάλα - Βαπτιστήριο Αγ. Λυδίας - Μονή Εικοσιφοίνισσας

Το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καβάλα - Βαπτιστήριο Αγ. Λυδίας - Μονή Εικοσιφοίνισσας την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Το κόστος συμμετοχής είναι 19 ευρώ (μαζί με την φιλανθρωπική ενίσχυση για το έργο του Τμήματος).
Για το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής θα γίνει ειδική ενημέρωση στην Μηνιαία Συγκέντρωση Εθελοντών την πρώτη Τρίτη του μηνός Μαΐου  (2-5-2017), ώρα 5:00 μμ στον ημιώροφο του Διοικητηρίου όπου θα γίνει και η πληρωμή των συμμετοχών. 
Δηλώσεις συμμετοχών στην εκδρομή στα τηλέφωνα των Εθελοντών μας : κ. Ανδρέας​ (6947369441) και κ. Βασιλική (6945083628) μέχρι τις 2-5-2017. Αν υπάρξει περίσσευμα θέσεων από τη συμμετοχή Ερυθροσταυριτών, θα μπορούν να συμπεριληφθούν και άλλοι φίλοι-ες ή συγγενικά πρόσωπα επιπλέον. 
Αναμένουμε εγκαίρως τη συμμετοχή σας. 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .