...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στις 3/4/2017 πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση στο Επιμελητήριο Φλώρινας με θέματα συζήτησης
τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου (χερσαίο λιμάνι) στην Φλώρινα και την λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας- Νίκης.
Παραβρέθηκαν όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού και συγκεκριμένα: οι δύο Βουλευτές Φλώρινας κ. Αντωνιάδης και κ. Σέλτσας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδου, εκπρόσωποι της Γ.Γ. Ακίνητης Περιουσίας κα. Πέρκα και ο κ. Θεοδωρίδης. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αναπληρώτρια Γ.Γ. Εμπορικών, οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων κα. Τεκτονίδου, ο Δ/ντης της ΕΤΒΑ Βορ. Ελλάδος κ. Τσουρδαλάκης, ο Προϊστάμενος λειτουργίας Βιομηχανικών Περιοχών κ. Πανταζόπουλος, η υπεύθυνη σιδηροδρομικού δικτύου κα. Σταφυλίδου, ο Δ/ντης του Τελωνείου Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης και οι δύο Τελώνες Νίκης και Κρυσταλλοπηγής.
Στην συνάντηση εργασίας αναδείχθηκε η ανάγκη επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας- Νίκης καθώς και η λειτουργία διαμετακομιστικού κέντρου στη ΒΙΠΕ Φλώρινας. Πρόκειται για δομές που θα βάλουν την περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης, μειώνοντας την ανεργία και παράλληλα ενδυναμώνοντας το ΑΕΠ της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα, που αποτελεί μονόδρομο για τον νομό Φλώρινας, αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού είναι μαζί, ενωμένοι, ανεξάρτητοι από πολιτικές πεποιθήσεις, διεκδικώντας σημαντικά έργα για τον τόπο. Έναν τόπο με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που όμως έχει αδικηθεί.

Φλώρινα, 4-4-2017
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .