Επίσκεψη στην Κεντρική Μακεδονία, Κοζάνη, Φλώρινα και Θεσσαλονίκη, της Ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, Εισηγήτριας για τις Στρατηγικές Επενδύσεις στην ΕΕ, όπου και θα μιλήσει για τις ευκαιρίες που αφορούν στην Ελλάδα!

 Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής και Επικεφαλής της Ελιάς στο Ευρωκοινοβούλιο Εύα Καϊλή θα συμμετάσχει στοΔιευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στις πόλεις της Κοζάνης και της Φλώρινας, την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 αντίστοιχα, με θέμα: «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας».

 
    Η Ευρωβουλευτής και βασική εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων 2, στην ομιλία της με θέμα:«Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων 2: Στρατηγικές επενδύσεις από την ΕΕ για την Ελλάδα», θα αναφερθεί εκτενώς στα διαθέσιμα Επενδυτικά Εργαλεία για την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη, ευρύτερα γνωστού ως Σχέδιο Junker, προϋπολογισμού 500 δις €.

Τόπος και χρόνος ομιλίας:

  • Κοζάνη 7/4/2017, 19:05 - 19:20
    Χώρος διεξαγωγής Συνεδρίου (απόγευμα): Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Κοζάνη
  • Φλώρινα 8-4-2017, 11:50 - 12:05
    Χώρος διεξαγωγής Συνεδρίου: LINGOS HOTEL, Ταγματάρχου Ναούμ 1, Φλώρινα
    Κατά την παραμονή της στην περιοχή, η Ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ως ακολούθως:
  • Την Πέμπτη στις 6/04/2017 στη Θεσσαλονίκη
  • Την Παρασκευή, 7/4/2017, στις 11:30, θα επισκεφτεί τους Κροκοπαραγωγούς Κοζάνης με τους οποίους θα συνομιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις για τα θέματα του κλάδου τους. Στη συνέχεια, στις 12:30, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην υπό κατασκευή 5η Λιγνιτο-παραγωγική μονάδα της ΔΕΗ για να εξετάσει επί τόπου τα αναφυόμενα προβλήματα και να αναζητήσει λύσεις με τους αρμόδιους φορείς.   
  • Το Σάββατο, 8/04/2017, στις 13:30 θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ειπα και εγω ,ποιος θα μιλησει για στρατηγηκες επενδυσεις στη δυτ.μακεδωνια,η ΚΑΙ,Η ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .