...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Tον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο επισκεφτήκαν την Τετάρτη 05 Απριλίου 2017 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Αμυνταίου, για να του μεταφέρουν τις ευχές τους για το Πάσχα.

Οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την ευαισθησία που επιδεικνύει και για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα τους, αλλά και την υλικοτεχνική υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογραμμίστηκε η ανάγκη για σωστή ενημέρωση των γονέων για τις δράσεις και το εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο σχολείο, καθώς παρέχεται ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους μαθητές.
Ο Δήμος Αμυνταίου θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στο έργο των εκπαιδευτικών και στα πλαίσια του εφικτού θα συμβάλει, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία και η κοινωνικοποίηση των μαθητών να γίνονται σύμφωνα με τους όρους που ειδική αγωγή επιτάσσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .