...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του 5ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θ. Κάστανος»

  Με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος» και τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας καθώς και την Πανελλήνια Οδοντιατρική Ομοσπονδία δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους μαθητές/τριες του Σχολείου μας για έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας και άμεση ενημέρωση των κηδεμόνων τους.


Η πρωτοβουλία αυτή χαίρει της αναγνώρισης όλων μας, καθώς προσφέρει πολύτιμη αρωγή ιδιαίτερα σε μαθητές/τριες, που προέρχονται από οικογένειες ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Πρόκειται για πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς, χωρίς διαφοροποιήσεις και διακρίσεις, συνοδευόμενη από έμπρακτο μήνυμα ζωής για συλλογικότητα και αλληλεγγύη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ειδική ορθοδοντικό, Αγγέλα Μαζάρη, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την υποδειγματική, υπεύθυνη και επιστημονική εργασία της κατά την υλοποίηση της πρωτοβουλίας για τον προληπτικό ορθοδοντικό έλεγχο και τη στοματική υγιεινή. 
 
Η Διευθύντρια
Παρασκευή Γκόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .