...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε το 4ο Νηπαγωγείο Αμυνταίου

  Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 4ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωυσιάδης Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεοδώρου Απόστολος, Ακριτίδης Βαγγέλης και Ιωάννης Νάτσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Τρυφωνόπουλος Γεώργιος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ιωαννίδου Ελένη, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμυνταίου, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ. Βαϊρινού Κωνσταντία, εκπαιδευτικοί των σχολικών δομών του Δήμου Αμυνταίου, καθώς και στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου τόνισε ότι το σχολείο αποτελεί ένα πρότυπο νηπιαγωγείο που ξεχωρίζει για την αισθητική αλλά και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του. Ακόμα, αναφέρθηκε στη σημασία της προσχολικής αγωγής, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, όχι μόνο γιατί προσφέρει τις πρώτες γνώσεις στο παιδί, αλλά κυρίως γιατί το κοινωνικοποιεί και του μεταδίδει τις αξίες της προσπάθειας και της συνεργασίας , διαμορφώνοντας παράλληλα το ήθος και το χαρακτήρα των παιδιών.
Τέλος συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς των μαθητών και τους ευχήθηκε να αξιοποιήσουν το σχολείο πάντα προς όφελος της μαθησιακής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .