...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

O Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς

O Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017, στο γραφείο του στο Δημαρχείο με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς. Συγκεκριμένα
, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκος Ιωάννου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος της Τ.Κ. Σιταριάς, Ζωή Τσακμάκη, η ταμίας κ. Αναστασία Ευαγγέλου, η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Λουίζα Τουρούντζη και η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων, κ. Κωνσταντίνα Μποζίνη.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η πραγματοποίηση του 7ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος στη Σιταριά, το οποίο για φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου 2017.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την έως τώρα αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Συλλόγου, αναφέρθηκε εκτενώς στις εκδηλώσεις που για φέτος θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένες σε σχέση με αυτές των προηγούμενων ετών και ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Φλώρινας για την πραγματοποίηση αυτών.
Ο κ. Δήμαρχος, με τη σειρά του, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της πραγματοποίησης του Παμμακεδονικού Ανταμώματος στην περιοχή μας, στο οποίο κάθε χρόνο δίνουν το παρόν οι απανταχού Μακεδόνες και ανέφερε ότι, ο Δήμος Φλώρινας θα βοηθήσει με κάθε πρόσφορο μέσο την υλοποίηση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .