...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

MITSARAS ENERGY ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η Mitsaras Energy με έδρα τον Φιλώτα ( Δήμος Αμύνταιου) στη Φλώρινα, δραστηριοποιείται κυρίως σε έργα που αφορούν την πράσινη ενέργεια. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει σύγχρονες κατασκευές θέρμανσης – κλιματισμού, ηλιακών συστημάτων, καθώς και την μετατροπή του λέβητα πετρελαίου σε λέβητα pellet, με την αλλαγή μόνο του καυστήρα, γρήγορα και οικονομικά, μειώνοντας της κατανάλωσης έως και το 1/3 της αρχικής.


Στο κατάστημά θα βρείτε, ηλιακά, λέβητες ξύλου, λέβητες pellet, δοχεία αδράνειας, κλιματιστικά invereter, κουφώματα, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα, γκαραζόπορτες.

παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις για θέρμανση – μελέτη, επίβλεψη, εγκατάσταση – Πιστοποιημένες Εργασίες – Ολοκληρωμένες Τεχνικές.Η Mitsaras Energy είναι χρόνια στο χώρο των εναλλασσόμενων πηγών ενέργειας. Η εμπειρία του προσωπικού προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες για κάθε είδους εγκατάσταση, επιλέγοντας το καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά.Στο κατάστημά θα βρείτε κάθε είδος θέρμανσης και ψύξης, καυστήρες ξύλου ή φυσικού αερίου ή ό,τι άλλο ψάχνεται. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την εγκατάσταση αλλά και για την βέλτιστη λύση στο χώρο σας. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αναλαμβάνουν τη μελέτη, την εγκατάσταση και την επίβλεψη έργων θερμοϋδραυλικής και ηλιακών πάνελ, εγκαθιστούν καυστήρες, κλιματιστικά σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Η δουλειά είναι χαρακτηριστικής ποιότητας και θα αφήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη ευχαριστημένο.Φιλώτας Φλώρινας, Φλώρινας Τ.Κ. 53070

Τηλέφωνο: 2463041835 Κινητό: 6974341003

Φαξ: 2463041835

Ιστοσελίδα: http://www.mitsarasenergy.gr

E-mail: mitsaraschris@yahoo.gr

Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6974341003

Υπεύθυνος: Μητσάρας Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .