ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη του ότι θα υλοποιήσει σεμινάρια ΕΦΕΤ και τεχνικού ασφαλείας Β’ και Γ’ κατηγορίας.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την προμήθεια των σχετικών αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2385022466 ή στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου Μεγαρόβου 15- Φλώρινα, 1ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Πάφου
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Πάφου προτίθεται να επισκεφτεί το Επιμελητήριό μας για μια πρώτη γνωριμία με το επιχειρηματικό προφίλ του νομού μας ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με εργαζομένους τόσο στον τουριστικό όσο και στον κατασκευαστικό τομέα. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι η δικτύωση των επιχειρήσεων της Π.Ε. Φλώρινας με τις επιχειρήσεις της Πάφου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη στο τηλέφωνο: 6977977547.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ 2017’’ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ –ΑΘΗΝΑ
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη του ότι με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προτίθεται να συμμετέχει με τοπικές επιχειρήσεις στο γαστρονομικό φεστιβάλ ‘’Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017’’ στην Αθήνα, στον χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι από 5 έως 7 Μαίου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Φλώρινας (οδός Μεγαρόβου 15, 1ος όροφος) μέχρι τις 6 Απριλίου 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια