...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

θέλουμε ισχυρές Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στην υπηρεσία του πολίτη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε συνεδρίασή του, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, αποφάσισε ότι θέλουμε ισχυρές Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στην υπηρεσία του πολίτη. Η δυσλειτουργία που
παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, όπως ανέφερε και το αρμόδιο Υπουργείο στην σχετική ανακοίνωσή του, δεν οφείλεται στους εργαζόμενους των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Εδράζεται στην ολιγωρία της κυβέρνησης να ολοκληρώσει τη διαδικασία επιλογής Συντονιστών  και της μέχρι σήμερα μη πραγματικής αποκέντρωσης του κράτους.

Ζητάμε από την ΟΣΕΑΔΕ να δημιουργήσει κοινό μέτωπο με την ΑΔΕΔΥ με στόχο να αναδείξουν το θέμα που προέκυψε. Να ενημερώσουν όλους τους εμπλεκόμενους (κόμματα, ΚΕΔΕ,ΕΝ.Π.Ε) κυρίως δε το γραφείο του πρωθυπουργού και να ζητήσουν να τοποθετηθούν σχετικά με την ανάγκη  ύπαρξης ή μη των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων στη δομή του Κράτους.

Επιπλέον το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να ζητήσει τις απόψεις επί του θέματος από τους βουλευτές των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας καθώς επίσης και να επιδιώξει συνάντηση με τους αντίστοιχους Περιφερειάρχες της χωρικής επικράτειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας.

Όλοι μαζί για μια καλύτερη δημόσια διοίκηση, φιλική και δίπλα στον πολίτη με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια για όλους.
     
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Αντώνιος Μαυράκος
Κωνσταντίνος Χάιτας


Πίνακας Αποδεκτών
1.      Μέλη Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας
2.      Μέλη Δ.Σ.
3.      ΟΣΕΑΔΕ
4.      ΑΔΕΔΥ
5.      Πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
6.      Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .