ΔΗ.Κ.Ε.Α.: Ευχαριστήριο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στη Δ.Κ. Αμυνταίου, η ενημερωτική εκδήλωση για την «Πρόληψη της οστεοπόρωσης και των πτώσεων», που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμυνταίου σε
συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Μακεδονίας και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Αμυνταίου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου», στα πλαίσια του προγράμματος ‘ΗΠΙΟΝΗ’.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του Δήμου Αμυνταίου, της εκκλησίας, αλλά και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του γέμισε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.  
Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, για ενημέρωση σε θέματα ιατρικού περιεχομένου, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι πολίτες του Δήμου μας. Επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή – καταγραφή των παρευρισκομένων για την πραγματοποίηση δωρεάν προληπτικού ελέγχου οστεοπόρωσης  στο ΚΕΦΙΑπ Αμυνταίου.
Σε αυτή μας την προσπάθεια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τους  ιατρούς κ. Σαχίνη Νικόλαο, χειρούργο – ορθοπεδικό του Γ. Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», την κα Αγγελική Σταυριανού, ιατρό φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης του ΚΕΦΙΑπ Αμυνταίου, καθώς και τον φυσιοθεραπευτή του  ΚΕΦΙΑπ  Αμυνταίου κ. Ρωμανίδη Ιωάννη, που στήριξαν την εκδήλωση ενημερώνοντας τους ακροατές για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν και να προλαμβάνουν την οστεοπόρωση. Ευελπιστούμε στο μέλλον και σε άλλες τέτοιες συνεργασίες.
Οι κοινωνικοί λειτουργοί κα Παπατριανταφύλλου Σοφία και κα Τζοβάρα Ουρανία καθώς και μέρος του λοιπού προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της ΔΗ.Κ.Ε.Α., απέδωσαν τα μέγιστα για την προετοιμασία και επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ήταν πολύ σημαντική η συνεργασία και η βοήθεια που μας προσέφεραν ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου κ. Τρυφωνόπουλος Γεώργιος, ο Δήμος Αμυνταίου που μας παραχώρησε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, καθώς και η κα Αλληλόμη Αναστασία που μας παραχώρησε τον προσωπικό της εξοπλισμό.
Ακόμη ευχαριστούμε την εταιρεία «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» που διέθεσε ενημερωτικό υλικό για την εκδήλωση καθώς και το εργοστάσιο του Ξινού Νερού για τα νερά και αναψυκτικά που μας προσέφερε.

                                                              

                                                                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                          της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

                                                                                     ΓΟΡΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια