ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Ανάστατη παραμένει η κοινωνία του Αμυνταίου το τελευταίο διάστημα, απο τα συνεχή χτυπήματα σπείρας ληστών, που διαπράττουν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στις 7. 


οι διαρρήκτες δρούν κυρίως μεταξύ 8 -10 το βράδυ, αφού προηγουμένως διαπιστώσουν οτι οι ένοικοι απουσιάζουν απο τις εστίες του, γεγονός που καταδεικνύει οτι υπάρχει γηγενής συνεργός, που παίζει τον ρόλο πληροφοριοδότη. 
 

Αντίστοιχα κρούσματα παρατηρήθηκαν κατα την περίοδο των Χριστουγέννων στον Φιλώτα και τους όμορους οικισμούς, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος όσο αναφορά των εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Μάλιστα οι κάτοικοι θορυβημένοι απο τα περιστατικά ληστειών ξεκίνησαν να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα, με την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού και προβολέων με ανιχνευτή κίνησης ενώ καποιοι προχώρησαν ενα βήμα παραπέρα, με την αγορά όπλων, καθώς όπως λένε φοβούνται για τις ζωές τόσο των ιδίων όσο και των οικείων τους, καταλογίζοντας παράλληλα ευθύνες στις αστυνομικές αρχές.


Απο την πλευρά της η Αστυνομία της πόλης, εντείνει τις προσπάθειες της για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι επιδεικνύουν χαρακτηριστικό θράσσος. Οι περιπολίες έχουν αυξηθεί, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί το αστυνομικό δυναμικό που θα εποπτεύει την ευρύτερη περιοχή, με στόχο την αποτελεσματικότερη κατάληξη των ερευνών.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Η αστυνομία έγινε ρεζίλι. Τελικά αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να πηγαίνουν στο social γιατί έχει δυνατά την μουσική. Και δεν αναφέρομαι στους αστυνομικούς,στις διοικήσεις τους αναφέρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το σοσιαλ πια ουτε τέμενος να ηταν! Παντου κολλάει! Μη σας το ακουμπήσει κανεις...λες και σας έβρισαν τη μανα! Ελεος πια αηδία καταντήσαμε σαν τοπικη κοινωνια!

      Διαγραφή
    2. Πιθανώς οι κλέφτες επιναν ποτάκι στο ντε νιρο....!!

      Διαγραφή
  2. Αυτοι μπαινουν στις οικιες και τις ληστευουν.Αλλοι χρωστανε και το παιζουν πρωτη μουρη στην κοινωνια του Αμυνταιου.Μεγαλοθηρια.Κανουν και ομιλιες δημοσια σα να μη συμβαινει τιποτα.Τους χειροκροταει και ο κασμακης γιατι δεν εχει ιδεα.Καλα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρον αυτό που λες. Αλλά σε ποιον αναφέρεσαι δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χτυπήματα σπείρας ληστών, που διαπράττουν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στις 7.

    Oι πληροφορίες που έχω είναι ότι οι ληστείες ανέρχονται στις 40 κλοπές σε σπίτια , το τελευταίο διάστημα. Η σπείρα υποθέτω ότι είναι πολύ οργανωμένη . Οι Αρχές άς το προσέξουν κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγχαρητήρια στην αστυνομια πόλεως!!!
      ετσι δινουν ιδεες στον μεγκα για σειρες όπως το L.A.P.D...
      αλλα παράπονο δεν εχουμε μπορω να πω πως εχουν γραψει όλα τα παιδακια χωρις δίπλωμα και δεν εχουν χρόνο για τις κλοπες.. μπραβο στην "ΕΛ.ΑΣ" ή μήπως FBI??
      Και αν σας πειραζει το ανώνυμος το γραφω και με όνομα αυτό.. ή ακομα καλυτερα το λεω στους ιδιους όταν με ξανα σταματήσουν να μου κανουν ψαχτήρι επειδή ο κολλητος μου εχει μακρι μαλλί...

      Διαγραφή
  5. Αν έρθουν από μένα πάντως θα εισπράξουν σεξ και βία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσους ρουφιάνους έχει στο Αμύνταιο, ένας δεν τους έχει δει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Astynomia amyntaiou pante na kanete kana alkotes k afiste na listeyoun afova st amyntaio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελανε και οι πετρες,εχω πεθανει απο τα γιελια με τα σχολια να στε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .