Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Κακός χαμός στη συνέντευξη του προέδρου της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη -Δεν άφηναν άνεργους να μπουν στον χώρο + Video

Ενταση επικράτησε πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαίδα.

Μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης) επιχείρησαν να μπουν στον χώρο, ωστόσο, άνδρες της ασφάλειας τους εμπόδιζαν. Όπως αναφέρει το kozan.gr, τα μέλη του Συλλόγου κατάφεραν να μπουν στον χώρο, με τον γραμματέα τους, Ηλία Τεντζογλίδη, να παίρνει τον λόγο.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα των οικισμών που βρίσκονται δίπλα στους ΑΗΣ και γενικότερα για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας.

Οταν δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Τεντζογλίδη να συντομεύει γιατί ήθελαν να ακούσουν και να κάνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο της ΔΕΗ, υπήρξε εκνευρισμός από την πλευρά του γραμματέα του Συλλόγου, ο οποίος είπε πως η συνέντευξη δεν πρόκειται να γίνει, με τον χώρο να τίθεται υπό κατάληψη.

Ολοι αποχώρησαν, με τη συνέντευξη να διεξάγεται στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

ακολουθούν video απο το Kozan.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .