Η Digea ρίχνει «μαύρο» στο Mega - Η απάντηση των εργαζομένων του καναλιού + Video

Με «μαύρο» στο σήμα του Mega από τα επόμενα 24ωρα, απειλεί η Digea απαιτώντας να καταβληθεί όλο το ποσό που χρωστά το κανάλι της Μεσογείων. Οι εργαζόμενοι του καναλιού απαντούν βγάζοντας τη Δευτέρα δελτίο ειδήσεων!


Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο της Digea που συνεδριάζει από το μεσημέρι της Παρασκευής προσανατολίζεται στην κατεύθυνση της αποδυνάμωσης του τηλεοπτικού σήματος του Mega από απόψε. Με άλλα λόγια η εικόνα που θα βλέπει ο τηλεθεατής είτε θα είναι «παγωμένη» και θα ακούει μόνο ήχο ή θα είναι «σπασμένη». Το κανάλι δεν εκπέμπει δελτία ειδήσεων, αλλά εκπέμπει τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, που μάλιστα συγκεντρώνουν και υψηλή τηλεθέαση.

Αιτία γι’ αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός χρωστά στον πάροχο του ψηφιακού σήματος. Η Digea είχε δεχθεί αρχικά ρύθμιση οφειλών αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το Mega καθυστέρησε μία ημέρα να καταβάλει μία δόση, έστειλε εξώδικο με το οποίο απαιτεί την καταβολή όλου του οφειλόμενου ποσού ως σήμερα.

Αντιδρώντας οι εργαζόμενοι του Mega βγάζουν δελτίο ειδήσεων την Δευτέρα  13 Φεβρουαρίου.
Οπως ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, ο διευθυντής ενημέρωσης του Mega Μανώλης Καψής κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν δελτίο ειδήσεων ως απάντηση στο «μαύρο» της Digea.

Τις προηγούμενες ημέρες,  οι εργαζόμενοι του Mega δημιούργησαν ένα εύγλωττο βίντεο με υπαινιγμούς για την στάση των άλλων τηλεοπτικών καναλιών που μετέχουν στην Digea.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια