Μεταγραφική ενίσχυση για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Αμυνταίου

Λίγο πρίν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Φλώρινας, Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα , Ερμής Αμυνταίου και Θύελλα Φιλώτα, ενισχύθηκαν μεταγραφικά κατα την χειμερινή περίοδο, με τον Ερμή να κερδίζει τις εντυπώσεις σ' αυτή τη διαδικασία.

 








 

 
Η ομάδα του Αμυνταίου προχώρησε σε δυο σπουδαίες προσθήκες, καθώς απέκτησε τον πολύπειρο φόρ Ηλία Σολάκη απο τον ΠΑΣ Φλώρινα και τον εξίσου χαρισματικό κυνηγό Γιώργη Μαυροματίδη απο τον Εορδαικό, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν εναν επιθετικό δίδυμο, ικανό να εγγυηθεί την άνοδο στην Γ Εθνική.

Ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα, παρά την απώλεια του Ρωμαίου, πρώτου σκόρερ της ομάδας, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα του Φούφα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και ο Δημήτρη Κοντογουλιδη.

Ο πρώτος αποκτήθηκε απο την ΑΕΠ Βατολάκκου , ενώ ο δεύτερος απο την Κοζάνη. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις μεσοαμυντικά και θα βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει των στόχο της.



Τέλος η θύελλα Φιλώτα, παραμένει μια ανταγωνιστική ομάδα, παρά τον υποβιβασμό της απο την Γ Εθνική, προχώρησε σε 6 προσθήκες, προκειμένου να εμπλουτίσει το ρόστερ της εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπατζανακη Κώστα (ΤΦ) απο τον Μεγα Άλεξ. Πελαργού, τον Κακασούλη Δημήτρη (Α) απο τον Ερμή Αμυνταίου, τον Κωστικιδη Ιωάννη (Μ) απο την ΑΕ Κοζάνης, τον Βαγγέλη Ανδρέου (ΑΜ) απο την Αναγέννηση Πτ. τον Πέτρο Παπαδόπουλο (Μ) απο τον Εθνικό Γραμματικού και τον Γιάννη Δημητριαδη (Μ) απο το Ξινο Νερό

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ο αγιος πηρε και ζηνοβιο και σιδηροπουλο χαρη...πολυ πιο ουσιαστικες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η λογική. Χωριά όπως ο Άγιος να έχουν ποδοσφαιριστές από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα και δεν ξέρω από που αλλού.
    Οι ομάδες αυτές πρέπει να είναι για να προάγουν τον αθλητισμό στα παιδιά του κάθε χωριού. Με τον τρόπο που το κάνουν χάνεται το νόημα. Στον αθλητισμό δεν έχει νόημα μόνο η νίκη ή η άνοδος στην κατηγορία. Το μείζον είναι να προάγεται ο αθλητισμός στα παιδιά του τόπου μας.
    Πόσα παιδιά από το χωριό παίζουν στην ομάδα του Αγίου ή του Φιλώτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ουσιατικές κινήσεις ειναι να υπάρχουν παιδιά απο τον τόπο μας στο γήπεδο που θα στηρίξουν και αύριο τις ομάδες. Τα λεφτά κάποτε θα τελειώσουν, οσο πιο ψιλά ειναι μια ομάδα τόσο πονάει όταν πέφτει. Ειναι ΝΟΜΟΣ στην περιοχή μας όποια ομάδα ανεβαίνει μετά εξαφανίζεται. Δείτε Φιλώτα, δείτε Ερμή πριν χρόνια, Δείτε χάντμπολ... Αυτά τα ολίγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .