Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μαθητές της Β ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου

Το Μουσικό σχολείο Αμυνταίου πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία, τη Δευτέρα 06/02/2017, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και
Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μαθητές της Β ΄ Λυκείου. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με ζωηρό ενδιαφέρον στην εμπεριστατωμένη ενημέρωση που τους παρείχε ο ειδικός του Ινστιτούτου και κάλυψαν σημεία στα οποία είχαν άγνοια μέσα από την ανοικτή συζήτηση που ακολούθησε μετά την παρουσίαση των σχετικών διαφανειών και βίντεο.
Η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου δεσμεύεται για παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις στο μέλλον που αποσκοπούν στην ολοκληρωμένη  και βιωματική εκπαίδευση των μαθητών πέρα από το βασικό μαθησιακό τους αντικείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .