Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Οι δηλώσεις του Βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη για βράβευση παλαιμάχων Αμύντα

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στο Μουσείο της Ακρόπολης της Αθήνας, με μια σεμνή τελετή, μέσα όμως σε ένα θερμότατο κλίμα, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (χάντμπολ) τίμησε τους παλαίμαχους αθλητές του σωματείου Αμύντας Αμυνταίου Ν. Φλώρινας, οι οποίοι πρώτοι έπαιξαν και έφεραν το χάντμπωλ στην Ελλάδα.
πριν από 40 χρόνια. Παρευρέθησαν από τον Αμύντα οι Νίκος Γιόσκος, Νίκος Παπαχρήστου, Αριστοτέλης Καζαντζίδης, Παύλος Καζαντζίδης, Βασίλης Τραϊανός, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Κοκτσίδης, Κώστας Τριαντάφυλλίδης και Θωμάς Τζήγας.

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον Αμύντα Αμυνταίου και όλους τους προαναφερθέντες συμπατριώτες μας, πρωτίστως για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και για το ότι έκαναν ευρέως γνωστό το Αμύνταιο, τη Φλώρινα και την ομάδα τους. Ειλικρινά ήταν πολύ συγκινητικό όταν ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. ανακοίνωσε στην κατάμεστη αίθουσα ότι το πρώτο σκίρτημα, το πρώτο σφύριγμα ακούστηκε στο Αμύνταιο με τη συμμετοχή του ιστορικού Αμύντα και των Αμυντιωτών. Δηλώνω φανατικός φίλαθλος του Αμύντα. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας και εύχομαι πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .