Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Στην αναμονή για την κάρτα σίτισης και το πιλοτικό ΚΕΑ

Από την 1η Φεβρουαρίου έχουν ανοίξει οι αιτήσει για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), όμως οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης και του πιλοτικού ΚΕΑ έμειναν χωρίς ενίσχυση τον Ιανουάριο, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη γκρίνια και απογοήτευση σε χιλιάδες δικαιούχους.

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, οι δικαιούχοι με τον παλιό τρόπο θα ενισχυθούν κανονικά, όμως τα χρήματα θα πιστωθούν το διάστημα απο 1 έως 7 Φεβρουαρίου. Η απόφαση πληρωμής έχει εγκριθεί, αλλά η ημερομηνία πληρωμής είναι ακόμα άφαντη, με τις πέντε πρώτες μέρες να έχουν περάσει και ουσιαστικά Δευτέρα 6/2 ή Τρίτη 7/2 θα πρέπει να γίνει η πίστωση στους λογαρισμούς, ώστε να ισχύσουν όσα δήλωσε η κα. Φωτίου.

Οι αιτήσεις για το ΚΕΑ συνεχίζουν να υποβάλλονται με αμείωτους ρυθμούς είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα keaprogram.gr, είτε στους δήμους, είτε στα ΚΕΠ, δείχνοντας πόσο έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .