Κρίση στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού: κατα ψηφίστηκε εκ νέου ο προϋπολογισμός – Φήμες περι παραιτήσεως του Δημάρχου – διαψεύδει ο ίδιος...

Πολιτικοί κραδασμοί προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, καθώς καταψηφίστηκε για μια ακόμα φορά ο προϋπολογισμός, με αποτέλεσμα όπως ομολογεί ο δήμαρχος, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, να κινδυνεύει ο δήμος να βρεθεί σε οικονομική ασφυξία και επιτήρηση, γι' αυτό και ζήτησε την παραίτηση των ανταρτών.


Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, άρχισε να αιωρείται ακόμα και το σενάριο της διενέργειας νέων εκλογών στον Δήμο, το οποίο είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς απαιτείται η παραίτηση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, όλων των νυν, αλλά και των αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων.

Διαψεύδει ο δήμαρχος
Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδεχόμενο παραίτησης του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου θα πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση που μοναδικό στόχο έχει τη δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα περισσότερο.

Ο κ. Κοσματόπουλος έχει τη λαϊκή εντολή από τις εκλογές του 2014 και αυτό που έχει επισημάνει σε προηγούμενες τοποθετήσεις του είναι ότι όσοι δεν ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου και των πολιτών θα πρέπει να παραιτούνται και όχι να βάζουν προσκόμματα στην πορεία του δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια