Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Συνάντηση Σαπαλίδη – Νοτοπούλου για Επίκαιρα ζητήματα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκε με την κα. Νοτοπούλου , υπεύθυνη του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη στις 10/2/2017.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συζήτηση ήταν ο αναπτυξιακός νόμος, ο κάθετος άξονας (Εγνατία οδός), το χερσαίο λιμάνι που πρέπει να κατασκευαστεί στην Π.Ε Φλώρινας. Η κα. Νοτοπούλου αποδέχτηκε τη πρόταση να παραβρεθεί στη συνάντηση τοπικών φορέων της ΕΤΒΑ Πειραιώς που θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο διάστημα στη Φλώρινα.
Επίσης, αναδείχτηκε η ανάγκη επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα - Μπίτολα .
Παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου οι πρωτοβουλίες που έλαβε το Επιμελητήριο στην ευρύτερη Βαλκανική , τα σύμφωνα συνεργασίας , εμπορικές συνεργασίες, και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα Βαλκάνια. Η κα. Νοτοπούλου δεσμεύτηκε πως οι προτάσεις του Επιμελητηρίου θα δοθούν στον Πρωθυπουργό ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης σε μια περιοχή που αποτελεί την πύλη των Βαλκανίων για την Κεντρική Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .