Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΛΑΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΣΙΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ.

        Από το Τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φλώρινας ανακοινώνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν
εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών που θα συγκροτήσουν τις Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων κι Επιτροπές Αναδασμού για τους αναδασμούς που θα διενεργηθούν στα αγροκτήματα Αμμοχωρίου, Σιταριάς και Περάσματος.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή ,10-2-2017 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Τ.Κ.  Αμμοχωρίου.
Την Δευτέρα  13-02-2017 και ώρα 10:00 π.μ. , θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο Κοινοτικό Κατάστημα Τ.Κ. Σιταριάς και την Τρίτη , 14-02-2017 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο Πολιτιστικό Κέντρο  Τ.Κ. Περάσματος.  
Παρακαλούνται όλοι όσοι κατέχουν εκτάσεις στις περιοχές των αναδασμών να παρευρεθούν.                                                                                                                                                                                 
Πληροφορίες

Ανδρέου Στυλιανός , τηλ. 2385350486
Κόρδας Κων/νος  τηλ. 2385350484Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .