Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Κινδυνεύουν οι κάτοικοι των Αναργύρων από την καθυστέρηση στη μετεγκατάσταση του οικισμού τους-Ερώτηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη

Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
 
Θέμα: Οι σημαντικές καθυστερήσεις στη μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Ν. Φλώρινας θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων του

Ο οικισμός των Αναργύρων του Ν. Φλώρινας βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στα ορυχεία λιγνίτη της περιοχής. Την ήδη υποβαθμισμένη ζωή των κατοίκων από τη ρύπανση και το θόρυβο, επιτείνουν οι καθιζήσεις και οι ρωγμές που έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα σπίτια του οικισμού, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων.
Η πολιτεία, αναγνωρίζοντας εδώ και χρόνια το πρόβλημα, κίνησε τις διαδικασίες μετεγκατάστασης του οικισμού σε μια ασφαλέστερη περιοχή, όπου οι κάτοικοι θα μπορέσουν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον πιο ανθρώπινο. Ενώ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές διαδικασίες, εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό η έκδοση του ΦΕΚ για τη μετεγκατάσταση, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να βρίσκεται στον αέρα.
Κατόπιν των ανωτέρω,
 
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
  1. Για ποιους λόγους καθυστερεί η έκδοση του ΦΕΚ για τη μετεγκατάσταση του οικισμού των Αναργύρων Ν. Φλώρινας;
  2. Πότε επιτέλους θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Ν. Φλώρινας;

Ο ερωτών Βουλευτής
   
Αντωνιάδης Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .