Ημιμαραθωνιος Βεγοριτιδας

Οι Road Runners ARNISSA μαζί με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής της Βεγορίτιδας διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 
7ο ημιμαραθώνιο δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας. Με διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν. 
 Για 7η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφηπράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε. Η διαδρομή έχει μικρές διαφορές έτσι ώστε να είμαστε ακόμα πιο κοντά στην λίμνη Η διαδρομές είναι χαρτογραφημένες και σηματοδοτημένες. η χάραξη των διαδρομών έχει γίνει με suundo wach. Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική και ο ανεφοδιασμός θα περιέχει νερό και μπανάνα ανά 5km. Η Αφετηρία  ο Τερματισμός και οι απονομές  θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο της Άρνισσας καθώς υπάρχουν  αποδυτήρια με εγκατάσταση ζεστού νερού. Μετάλλια και κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε αγώνα. Οι φίλοι που θα έρθουν από μακριά, θα λάβουν μια συλλεκτική πλακέτα από τους Road Runners Arnissa.
Οι διοργανωτές έχουν υπ όψιν τους το 3ημερο των αποκριών και σε συνδυασμό με την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στην Έδεσσα, σας καλούν να συνδυάσετε τις δυο εκδηλώσεις και να οργανώσετε μια εκδρομή για όλη σας την οικογένεια ή την παρέα σας. Θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε παραδοσιακά χορευτικά τμήματα στην απονομή των αθλητών. 

 Η διαμονή σας στην Αρνισσα μπορεί να γίνει ζεστή και ήρεμη αφού τα τοπικά  καταλύματα μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε προνομιακές τιμές 
 Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά  και τηλεφωνικά στα παρακάτω links και τηλέφωνα όπως επίσης να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές στα καταλύματα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 5€ (όπου θα πληρωθούν αφού λάβετε τις διαπιστεύσεις από την γραμματεία του αγώνα)  και οι διοργανωτές προσφέρουν ένα συλλεκτικό μετάλλιο των αγώνωνμαντήλι λαιμού και καπέλο με το λογότυπο του αγώνα μας, CD για να γνωρίσετε την περιοχή μας. 

Πως θα έρθετε στην Άρνισσα  goo.gl/wvxJvt   
Φόρμα Συμμετοχής: https://goo.gl/forms/iLzv1fPj6HMeUWwx2
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
Γκάτσος Σταύρος  6949283633 
Καραβίτης Βασίλης 6937667307
Βαρδάρης Χρήστος 6977439541 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια