Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδρίαση παράταξης & κοπή πίτας του ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Για μία περισσότερο δυναμική και άμεση παρέμβαση επί των ζητημάτων που άπτονται των εργαζόμενων και της Επιχείρησης, δεσμεύτηκε η παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨, κατά την συνεδρίασή της, το απόγευμα της Δευτέρας (30.1.2017) στην Πτολεμαΐδα. 

Σε μία συνεδρίαση που βρήκε την παράταξη σε πλήρη σύνθεση, τα μέλη έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ η παρουσία τόσο του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε Παντελή Καραλευθέρη όσο και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ Λευτέρη Αδάμ, έδωσε τη δυνατότητα να γίνει μία συνολική και λεπτομερής ενημέρωση επί των ζητημάτων που απασχολούν αυτή την περίοδο τους εργαζόμενους (ασφαλιστικό, εργασιακά, συνταξιοδοτικό κοκ) τα ενεργειακά, την ΔΕΗ.
Έντονα εκφράστηκε, από τα μέλη της παράταξης, η ανησυχία-ανασφάλεια-αβεβαιότητα που εγείρει η κυβερνητική πολιτική η οποία –υποχείριο των θεσμών και συμφερόντων- ¨διαχειρίζεται¨ τις καταστάσεις με απολύτως σοβαρό και αρνητικό αντίκτυπο στον τομέα της ενέργειας, με τις αντίστοιχες αρνητικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους.
Η παράταξη, με αφορμή την κοπή της πίτας, εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους καλή χρονιά, δυναμική σε αγώνες (όταν αυτοί χρειαστούν), διεκδικήσεις και με μηδενικά νούμερα σε ότι έχει να κάνει με τα εργατικά ατυχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .