4ο κύπελλο "Αντωνία Τσαμουρίδου"


Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Βέροιας «Φιλίππειο» το 4ο κύπελλο Αντωνίας Τσαμουρίδου. Με την συμμετοχή
600 και πλέον αθλητών τιμήθηκε για 4η χρονιά η μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του Πανημαθιακού Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Τσαρτσιταλίδης Κίμων,  Αντιδήμαρχος Βέροιας κος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμους Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς, ο καλλιτέχνης  Τσαχουρίδης Κωνσταντίνος, προπονητές και αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο Τσαρτσιταλίδης Κίμων (αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε)  στον χαιρετισμό του είπε : «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε μια μεγάλη αθλήτρια η οποία «έφυγε» άδικα, αναπάντεχα και γρήγορα από κοντά μας. Μια αθλήτρια που δεν πρόλαβε να δώσει αυτά που μπορούσε όπως και δεν πρόλαβε να χαρεί αυτά που εμείς σαν καράτε έχουμε πετύχει όπως η ένταξη του αθλήματος στους Ολυμπιακούς αγώνες.  Τέσσερα χρόνια χωρίς την Αντωνία μας. Για εμάς δεν έχει φύγει . Είναι εδώ. Το χαμόγελο της είναι εδώ. Θα είναι πάντα κοντά μας. Σαν ομοσπονδία να δώσουμε συγχαρητήρια στον Νίκο Πανετσίδη, τον Πανημαθιακό και την τοπική επιτροπή Β. Ελλάδος για την οργάνωση των αγώνων αυτών».

Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχε με 11αθλητές κερδίζοντας 16 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά 4 ασημένια και 8 χάλκινα.
Χρυσό μετάλλιο
1.    Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία  kumite γυναικών open κατηγορία.
2.    Βασιλειάδης Στέργιος  kumite Εφήβων – 67kgr.
3.    Τσαρτσιταλίδου Αγάπη kata κορασίδων 2008.
4.    Κορομπίλη Ανθή kata κορασίδων 2009.
Ασημένιο μετάλλιο
1.    Τσαρτσιταλίδου Αγάπη kumite κορασίδων 2008 -30kgr.
2.    Λούκρα Άλεξ kata παίδων 2008.
3.    Τσορμπάρης Ευάγγελος kumite παίδων 2008 -25kgr.
4.    Τσορμπάρη Παρασκευή
kumite Νεανίδων 2002 -52kgr.
Χάλκινο μετάλλιο
1.    Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία kata γυναικών
2.    Τσορμπάρη Παρασκευή kata Νεανίδων
3.    Σαλαπάνη Αικατερίνη kata & kumite κορασίδων 2006
4.    Αμανατίδου Ευαγγελία kata κορασίδων 2007
5.    Λούκρα Άλεξ kumite παίδων 2008 -25kgr
6.    Κορομπίλη Ανθή kumite κορασίδων 2009 +40kgr
7.    Τσορμπάρης Ευάγγελος kata παίδων 2009

Ο σύλλογος είχε και 3 αθλητές στην 4η θέση τους Λουκά Σιώκη στα kata παίδων 13 ετών Βασιλειάδου Βασιλική στα kumite κορασίδων 13 ετών και την Αμανατίδου Ευαγγελία στα kumite κορασίδων 2007

Κορομπίλης Νικόλαος (senpai): Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους αλλά και για το αγωνιστικό τους ήθος. Τα συμπεράσματα είναι θετικά κυρίως για τα παιδιά που αγωνίζονταν για πρώτη φορά. Ήταν ένα καλό δυνατό τεστ για τα δυο Πανελλήνια που έπονται των Ανδρών γυναικών και των παίδων κορασίδων που είναι και ο στόχος όλων μας. Να δώσω συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια