Ετοιμάζονται για μπλόκα οι αγρότες



Σε σύσκεψη προχωρούν  η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων, σήμερα Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στο Βασιλί Φαρσάλων πριν την έναρξη των μπλόκων, όπως επισημαίνουν στην ενημέρωσή τους οι φορείς.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η προετοιμασία της καθόδου των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας και η ενημέρωση των αγροτών για τις τρέχουσες εξελίξεις στα αγροτικά.

Από την πλευρά του ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Αποστόλου προστάτευσε την κυβερνητική πολιτική στον αγροτικό τομέα τονίζοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση ανάμεσα στις 13 χώρες της ΕΕ που είχαν αύξηση στο αγροτικό εισόδημα.
«Τα μέτρα που ζητούσαν οι θεσμοί ήταν ταφόπλακα αλλά το όχι του δημοψηφίσματος μας έδωσε τη δυναμική να τα επαναδιαπραγματεύτουμε», επεσήμανε ο Ευάγγελος Αποστόλου.
Ως παράδειγμα τέτοιας επαναδιαπραγμάτευσης ανέφερε τη συζήτηση για τη φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος και το ασφαλιστικό. Παράλληλα υποστήριξε πως η Ελλάδα είναι από τις χώρες με την υψηλότερη ανά εκτάριο αγροτική ενίσχυση από την ΕΕ, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει οι αγρότες να γνωρίζουν ότι ούτε ένα κιλό βαμβάκι δεν θα είχαμε στην Ελλάδα αν ήμασταν εκτός Ε.Ε. Κατά συνέπεια τα μέτρα είναι αναγκαία.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Βγαινουν και οι αγροτες καθε χρονο οπως κανουν τα παιδακια με τις καταληψεις στα σχολεια καθε χρονο μια εβδομαδα.ντρεπομαι για το μορφωτικο επιπεδο μερικων που τους παρακινουν ανθρωποι απαιδευτοι και ναρκισσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρούλα ποσό χρόνων είσαι; Θέλεις να παντρευτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .