Ο ΗΛΙΑΣ ΣΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερμής Αμυνταίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος  επιθετικό τους ΠΑΣ Φλώρινα Ηλία Σολάκη.


Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στα Ελληνικά γήπεδα, καθώς μετρά 118 συμμετοχές και 26γκόλ στην Super League, αγωνιζόμενος  με τα χρώματα της Παναχαϊκής, του Πανιωνίου, της Α.Ε.Κ., του Ολυμπιακού Βόλου και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 42χρονος πολύπορος φόρ συμφώνησε να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Ερμή, μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, παρουσία του προέδρου του συλλόγου Παύλου Λαζαρίδη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου :
«Η Διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Ηλία Σολάκη!
Τα λόγια και οι συστάσεις περιττεύουν όταν προσπαθεί κανείς να μιλήσει για τον Ηλία. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί μεγάλες επιτυχίες».

Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

  1. Αντέχει κανα 15λεπτο -20λεπτο ,από αμυνα περπατιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά. Τώρα είστε σίγουρα δεύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και αμέσως στο μυαλό μου ακούστηκε ο Γιώργος Γεωργίου να λέει μέσα απο τα ανύπαρκτά του δόντια: ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΠΠΟΥ τον ..... που και που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για προπονητή τον πήραν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο αμυνα εχουμε στα 20 λεπτα να ριχνει 2 μπαλακια και αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 100 χιλιάρικα πετάξατε για τον εγωισμό σας τα τελευταία 2 χρόνια. Με 30 το πολύ τώρα θα ήσασταν γ εθνική. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου 20 για παιχτες και 10 διαιτησια και περνεις και εισαι στη γ...

      Διαγραφή
  7. Α ρε dabi τι τους κάνεις; Χαχαχααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξεχνάτε. Δεν τον ήθελαν οι παίκτες τον Στέλιο γιαυτο τον έδιωξαν. Άσχετα που τον ακολούθησαν καμία δεκαριά. Α,ήταν και φιλοχρήματος. Το ακούσαμε και αυτό. Στον ύπνο σας θα τον βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενω οι αγιωτες που πηραν τον εικοσαχρονο ζηνιβιο θα πετανε προβατα μηλατε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον Χαρούλη όμως δεν λες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πράγματα είναι απλά. Αν ο Νταμπίζας ήταν στον Ερμή τώρα η ομάδα θα ήταν σε άλλη κατηγορία. Και με τόσα χρήματα που έχουν ξοδευτεί θα είχε εξασφαλίσει και την παραμονή. Και Άγιος δεν θα υπήρχε. Τώρα όχι μόνο ακόμα τοπικό είμαστε αλλά 2 χρόνια τώρα δεν πήραμε και τίποτα. Εγώ πάλι φαβορί τον Άγιο βλέπω και μακάρι να κάνω λάθος. Γιατρέ ασε την προβολή σου και γίνε ουσιαστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ καλα τα λες αλλα δεν ακουει κανεις....Μονο για ανθοδεσμες ειναι η διοικηση του Ερμη...Ο Αγιος θα το παρει παλι ανετα ο Νταμπιζας κανει φοβερη δουλεια....

      Διαγραφή
    2. Ενω ο αγιος δεν ξοδευει λεφτα το μπουλο απο κυπελο και στο πρωταθλημα ας μου πεις σε ενα ντερμπι αν ηταν καλος ο αγιος με τοσαα λεφτα που εδωσε χαλαρα ο ερμης πρωτος του χρονου αγιος δεν θα υπαρχει

      Διαγραφή
  13. Με ενα χαρουλη δεν σωνεσαι ψιατι ειναι χαρουλης και εχει να παιξει ενα χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΕΡΜΠΡΙΔΗΣ ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΤΙΜΗΣ ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΓΙΟΡΙΔΗΣ ΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Α'Β'Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΛΙΤΣΟ ΓΙΟΡΕΝΤΣΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ χιχιχιχιχι

      Διαγραφή
    3. Έχει Νταμπίζα φίλε. Μην την ψάχνεις. Έχω απορία να δω στο τέλος της χρονιάς τι δικαιολογίες θα βρείτε που χάσατε το πρωτάθλημα.

      Διαγραφή
  15. Γατάκια είστε ρεεεεε.αν θεωρείται έναν παίχτη σαν τον Ηλία τελειωμένο είστε για κλάματα!άλλοι στην ηλικία του παίζουν επαγγελματικά.εδώ θα είστε και θα τρίβεται τα μάτια σας με την υπέρ ομαδαρα του Αμυνταίου!θα τα πάρει φέτος ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κλαρινο και φετος ο Ερμης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΓΙΑΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωχ σκάει βόμβα. Καμία σειρά του Σολακη θα πάρουν. Έρχεται ο Γιώργος Κουδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το παιδομαζωμα συνεχιζεται απο την Ευξεινο Λεσχη Αμυνταιου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .