Μπουτάρης: Αν φταίω για το αλάτι, θα παραιτηθώ...

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στον «Realfm 97,8» τόνισε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των οχημάτων καθαριότητας, καθώς λόγω της κακοκαιρίας πάγωσε μέχρι και το αλάτι με το οποίο καταβρέχονται οι δρόμοι για να μείνουν ανοιχτοί.

«Ο εσωτερικός έλεγχος αρχίζει από την κορυφή και φτάνει έως τον τελευταίο εργάτη του δήμου. Την ευθύνη την έχω αναλάβει. Ο δήμαρχος δεν είναι ανεύθυνος. Είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Αν δεν έχει αποκαταστήσει τις κανονικές διαδικασίες, τότε ευθύνεται και τότε παραιτείται», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προανήγγειλε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο μηχανισμός του δήμου Θεσσαλονίκης αντέδρασε σωστά στη διαχείριση της κακοκαιρίας, ή αν υπήρχε δυνατότητα πρόβλεψης των προβλημάτων που ανέκυψαν, χωρίς να υπάρξει αντίδραση.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .