Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Τρίτη δύναμη στη Βουλή η Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά τις «μεταγραφές» Γρηγοράκου και ΑχμέτΟι προσχωρήσεις βουλευτών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη  την αναδεικνύουν ως τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη σε ό,τι αφορά τον αριθμό των βουλευτών.


Μετά την επιστροφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και την προσχώρηση του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πλέον αριθμεί 18 βουλευτές όσους και η Χρυσή Αυγή, που είναι η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη.

 Παρά τον ίδιο αριθμό βουλευτών, η ΧΑ παραμένει τρίτη στην κοινοβουλευτική κατάταξη, αφού πήρε περισσότερες ψήφους στις εκλογές. Η ΔΗΣΥ με τους 18 πλέον βουλευτές είναι η 3η Κοινοβουλευτική δύναμη μαζί με την ΧΑ.

Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις τρέχουν και η πολιτική τράπουλα συνεχώς ανακατεύεται δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και άλλοι  από τους βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και έτσι η Δημοκρατική Συμπαράταξη να γίνει και τυπικά το τρίτο κόμμα στη Βουλή.

3 σχόλια:

 1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΗ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ
  ΓΑΠ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ =ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ=
  ΕΤΣΙ ΕΛΛΕΓΕ ΤΟ ΑΠΟΛΩΛΟΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΧΗΛΗΣΤΩΝ
  ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΩΝ = ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  ΕΛΠΙ ΤΟ 72% ( ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ) ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ
  ΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
  ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ .
  = Ο ΑΚΟΛΟΥΛΩΝ ΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ ΕΝ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΣΚΙΑ= ΠΑΣΟΚ
  ΜΦΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσο αγράμματος μπορεί να είσαι ρε12.22

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπραβο βρε! και εις ανώτερα. Εκεί που κάποτε μετρούσε επί Ανδρέα (τι τον θυμήθηκα τώρα) 175 βολευτές τώρα μετράνε σπυρί σπυρί τα βουλευτάκια για να γίνουν τρίτο κόμμμμα. Ε ρε πως κατάντησαν; Και που είσαι ακόμα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .