Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

«Με το Δεξί στο 2017!»

Στον Αθλητισμό είναι γνωστό πως το να παραμείνεις στην Κορυφή είναι απείρως δυσκολότερο από ότι να
αναρριχηθείς σε αυτήν. Και το 1ο βήμα έγινε από τα αγόρια και κορίτσια του ξίφους ασκήσεως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.
            Με 17μελή αποστολή τα παιδιά του ΟΞΙΦ κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κατακτώντας 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια και συνολικά 6 παρουσίες στις τελικές 8άδες ανάμεσα σε 110 αγόρια και 56 κορίτσια από όλη την Ελλάδα.
            Αναλυτικά: στα αγόρια ο Δημήτρης Σαχινίδης έφθασε στον τελικό και σήκωσε το Ασημένιο Μετάλλιο ενώ 8άδα έκαναν επίσης ο Άγγελος Κατηκαρίδης (6ος) και Αχιλλέας Χατζόπουλος (7ος). Στο ομαδικό οι Σαχινίδης, Κατηκαρίδης, Χατζόπουλος και Γεροσίδερης κατέκτησαν την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.
            Στο ομαδικό των Κοριτσιών οι Ζωγράφου, Κετσετζή, Δεσποτάκη και Γουλάπτση ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του Βάθρου «χτυπώντας» το Χρυσό Μετάλλιο ενώ στο ατομικό «έκαναν» τρείς 8άδες με την Ραφαέλα Γουλάπτση στην 6η θέση, την Γεωργία Κετσετζή στην 7η και την Δέσποινα Ζωγράφου την 8η!

            Τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα παιδιά και το προπονητικό team Στάθη Γεροσίδερη, Δημήτρη Δούδο και Ρωμανό Ρεπάτση.
            Το ερχόμενο σαββατοκύριακο η δράση συνεχίζεται με την συμμετοχή των Μοσχοπούλου, Γιαννάκη, Χατζητύπη, Ντώνο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 ξίφους μονομαχίας στην Μπρατισλάβα. Την αποστολή θα ταξιδέψουν οι Τσώκας Πέτρος και Σωτήρας Σωτήρης (διαιτητής).
             
Από το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .