Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

«Μια ανάσα από το Βάθρο!»
            Μια πολύ σημαντική στάση στην πορεία των Αδερφών Γκώγκου για την κορυφή της Ευρώπης ήταν η όμορφη Κοπεγχάγη. Οι Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος μαζί με τον Άκη Κρητικό (Ο.Σ. Αμαρουσίου) κατέκτησαν την 4η θέση στο ομαδικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου -17 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο σαββατοκύριακο στην Δανία.

            Η Ελληνική Ομάδα με την 11η θέση στο αρχικό ταμπλό κέρδισε την Φινλανδία (45-28) για την 16άδα, την πολύ δυνατή Ρουμανία (45-36) για την 8άδα και την ισχυρή Ελβετία (45-38) για την 4άδα. Στον ημιτελικό έχασε από την Ιταλία (26-45) και στον Μικρό Τελικό από την Ιταλία 2 (45-37) κατακτώντας την 4η θέση ανάμεσα σε 26 ομάδες!
            Στο ατομικό ο Αλέξανδρος ήταν 21ος και ο Φίλιππος 87ος (165 συμμετοχές).

            Φλωρινιώτικο ενδιαφέρον είχαμε και στο Κατάρ με τον Στάθη Γεροσίδερη να διαιτητεύει τον Τελικό του Γκραν Πρι Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας.
            Το ερχόμενο σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση του ΟΞΙΦ για το 2016 ολοκληρώνεται με την συμμετοχή του ξίφους ασκήσεως -20 στο Πανελλήνιο  Κύπελλο στο Αιγάλεω και με τον Αστέριο Τσώκα στην 1η του φετινή διεθνή εξόρμηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο -20 στην Βασιλεία μαζί με τους Γιάννη Φιλιππούση (Χαλάνδρι) και Στέλιο Φουστανάκη (Μεσσαράς). 
           
Από το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .