Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Ρελάνς Τσίπρα στους δανειστές: Με ονομαστική ψηφοφορία αύριο στη Βουλή τα μέτρα για τις παροχέςΕντολή να γίνει ονομαστική ψηφοφορία αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την «13η σύνταξη» και το ΦΠΑ στα νησιά Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αμέσως μόλις προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες, όπου έχει μεταβεί για κρίσιμες συναντήσεις και συνομιλίες με τους ηγέτες των εταίρων μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει την κίνηση αυτή, γνωρίζοντας ότι η αντιπολίτευση θα ψηφίσει την «13η σύνταξη» και το «πάγωμα» του ΦΠΑ στα νησιά και θέλει να χρησιμοποιήσει την ευρύτερη αποδοχή των παροχών από τα κόμματα της ελληνικής Βουλής, ως μέσο πίεσης για τους δανειστές.

Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές υποβαθμίζουν την απόρριψη των εξαγγελιών Τσίπρα από την Τρόικα, υποστηρίζοντας ότι απλώς ζήτησαν περεταίρω στοιχεία, ενώ η διαπραγμάτευση συνεχίζεται κανονικά στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .