Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Εκπληκτική η παρουσία των χορωδιακών σχημάτων στην εκδήλωση ¨Συνάντηση Χορωδιών¨ που συνδιοργάνωσαν ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & ΔΕΗ Α.ΕΚι όμως. Εκτός από τα προβλήματα, την κρίση, την γκρίνια, την γκρίζα καθημερινότητα της εποχής, υπάρχει και η μουσική.
Χωρίς αυτή «η ζωή πολύ απλά θα ήταν ένα λάθος»

Μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαία η διαπίστωση, ότι η μουσική έχει μία μοναδική ικανότητα να δίνει διαφορετική διάσταση στα γεγονότα και να τα κάνει να φαίνονται καλύτερα.
Μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, ενίοτε, η μουσική λειτουργεί και θεραπευτικά.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, το γεγονός και μόνο ότι η μουσική καταφέρνει να «ταξιδέψει» τη σκέψη, να δημιουργήσει συνειρμούς, να φέρει χαλάρωση και ευδιαθεσία, είναι από μόνο του ένα μικρό θαύμα.
Η μουσική εκδήλωση «Συνάντηση Χορωδιών» που συνδιοργάνωσαν απόψε (στην αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Κοζάνη) ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε (πρόκειται για την 4η κατά σειρά διοργάνωση), έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει ακούσματα ποικίλου ρεπερτορίου, που αποδόθηκαν με μοναδικό τρόπο από την χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κόσμο για τη θέρμη του, τις συμμετέχουσες χορωδίες για την εξαιρετική τους παρουσία και όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .