Αδέσποτα κατασπάραξαν γαλοπούλες και κότες σε αγρόκτημα στην Πτολεμαΐδα



 Πάνω από 30 πουλερικά που εξέτρεφε στο αγρόκτημά του κάτοικος της Πτολεμαΐδας δίπλα στα νεκροταφεία του Άι Γιάννη στην Πτολεμαΐδα, κατασπαράχθηκαν από αδέσποτα σκυλιά.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος δεν πίστευε στα μάτια του χθες το πρωί όταν πηγαίνοντας στο αγρόκτημά του βρήκε 10 από τις γαλοπούλες του και 21 κότες σκοτωμένες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος , το αδέσποτο ή τα αδέσποτα άνοιξαν μια τρύπα στο σύρμα με το οποίο είναι περιφραγμένο το κτήμα και κατασπάραξαν τα πουλερικά. Εικάζει μάλιστα ότι «ίσως πρόκειται για ένα μονάχα αδέσποτο σκύλο, γιατί ενώ σκότωσε δεκάδες πουλερικά έφαγε μονάχα ένα.» Κι επειδή γλυκάθηκε ξαναγύρισε και έφαγε άλλη μία κότα, αφού ο ιδιοκτήτης βρήκε σήμερα το πρωί νέα τρύπα στο σύρμα σε άλλο σημείο της περίφραξης.

Το δυστύχημα, για τον άτυχο οδιοκτήτη, είναι ότι οι γαλοπούλες που κατασπαράχθηκαν ζύγιζαν 5-6 κιλά η κάθε η μία και επρόκειτο να τις σφάξει τα Χριστούγεννα για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .