Εορταστική ατμόσφαιρα στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων



Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων η εορταστική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων. Ήταν η πρώτη από τις δύο Κυριακές που ο Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων με την υποστήριξη του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. 


Με την συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών και εθελοντών διοργανώθηκε η γιορτή γιαπρακιού ενώ ταυτόχρονα στο χώρο της Πλατείας Σερβίων εξελίσσοντας σειρά δραστηριοτήτων για τα παιδιά με την παρουσία του Αι Βασίλη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και χορευτικά τμήματα από τον Μ.Ο. Σερβίων «Τα Κάστρα», τον Μ.Σ. Πλατανορεύματος και τον Σύλλογο Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου.

Παράλληλα στο χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την ομάδα εθελοντριών του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού» με την λειτουργία φιλανθρωπικού μπαζάρ.

Εορταστικό θα είναι το πρόγραμμα και της επόμενης Κυριακής 18 Δεκεμβρίου (11π.μ.) στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων με τη συμμετοχή χορωδιών-χορευτικών τμημάτων ενώ τα παιδιά θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με την παρουσία κλόουν, μάγου και ξωτικών. 

 Οι εκδηλώσεις στηρίζονται από το ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη συλλόγων και εθελοντικών ομάδων της περιοχής.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια