Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Τον Ιούνιο θα γίνουν φέτος οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2017Η αλλαγή αυτή ήταν προγραμματισμένη, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, για την περσινή χρονιά αλλά δεν εφαρμόστηκε μετά την εγκαινίαση του νέου συστήματος με τις διπλές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα εξετασθούν στις Πανελλαδικές μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις, με ένα κενό διάστημα 5-10 ημέρων ανάμεσα στις δύο εξεταστικές διαδικασίες, προκειμένου οι μαθητές να έχουν χρόνο για επαναλήψεις.

Τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα η εγκύκλιος του υπουργείο για τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν φέτος οι μαθητές ενώ τον Φεβρουάριο αναμένεται η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις πανελλαδικές του 2017.

Ο οδηγός Σπουδών 2017 του Χρήστου Κάτσικα αναλύει όλα τα τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ για να γνωρίζει ο υποψήφιος τι θα επιλέξει στο μηχανογραφικό του. Επίσης αναλύει όλη την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, τα επιστημονικά πεδία, τις κατευθύνσεις τα επαγγελματικά δικαιώματα όλων των σχολών. Το βιβλίο εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί

Εδώ μπορείτε να δείτε την εγκύκλιο που αναφέρει  τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017

Όπως κάθε χρόνο το alfavita.gr ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα θέματα που αφορουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις και τους υποψηφίους στο tag πανελλήνιες εξετάσεις    και στην κεντρική κατηγορία "Πανελλαδικές"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .