Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας, με θέμα το ασφαλιστικό

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας, με θέμα το ασφαλιστικό, τη Δευτέρα 10/10/2016.

 Τόσο ο Διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Τσακίρης όσο και ο Υποδιοικητής κ. Χριστοφορίδης παρουσίασαν τον νέο ασφαλιστικό φορέα που αλλάζει τα δεδομένα από 1/1/2017, όπου ο ασφαλισμένος θα πληρώνει το 20% επί του καθαρού εισοδήματος του για τον ασφαλιστικό φορέα.
Αυτή η εξέλιξη αποτελεί πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου μας αλλά και των κοινωνικών εταίρων ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΚΕΕΕ. Επίσης, δρομολογείται το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και αποσυνδέονται οι παλιές οφειλές με τις τρέχουσες. Επιπλέον, η δωρεάν περίθαλψη για αυτούς που χρωστάνε εισφορές αποτελεί θετική εξέλιξη.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν σύσσωμος ο εμπορικός και βιοτεχνικός κόσμος, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΦ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς,  οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας, Αμυνταίου και Καστοριάς, οι Πρόεδροι πρωτοβάθμιων Σωματείων, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. συνταξιούχων ΟΑΕΕ καθώς  και πλήθος επαγγελματιών της Π.Ε. Φλώρινας.
Τέλος, συμφωνήθηκε το Επιμελητήριο να χρησιμοποιηθεί ως αντένα με τον ΟΑΕΕ για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία.



Φλώρινα, 12/10/2016
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια