Έκπτωση 50% επι των Λογαριασμών Τηλεθέρμανσης των Σχολικών Μονάδων του Δήμου



Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της επιτακτικής κοινωνικής αναγκαιότητας για υποστήριξη της  παιδείας, δεδομένων των πρωτοφανών και δυσμενών συνθηκών που βιώνει η χώρα σε οικονομικό επίπεδο, η ΔΕΤΕΠΑ αποφάσισε έκπτωση 50% επι των λογαριασμών τηλεθέρμανσης για τις σχολικές Μονάδες του Δήμου καθώς και για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμυνταίου. 


Η παροχή έκπτωσης (50%) δεν θα αφορά τις παλαιότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά τους λογαριασμούς που θα εκδίδονται εφεξής και η οποία αναμένεται η εγκριθεί από το σημερινό (19/10 στις 18:00) Δημοτικό συμβούλιο.   

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Άξια κίνηση αλλα γεννιόνται ερωτήματα και εξηγω, πως μπορει η ΔΕΤΕΠΑ να παρέχει έπτωση απο μόνη της? ποιος θα καταβάλει το 50% της εκπτωσης στη ΔΕΗ? εκτος αν η ΔΕΤΕΠΑ δουλευει με 50% κέρδη και κόβει απο τα κέρδη της!!! ΑΡΑ ή η ΔΕΗ κανει την εκπτωση και η ΔΕΤΕΠΑ την επωμίζεται ή Η ΔΕΤΕΠΑ κανει την εκπτωση και θα την πληρώσουν οι καταναλωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .