Kαστοριά: Συνελήφθησαν οι Απαγωγείς του 65χρονου Γουνοποιού



Εξιχνιάστηκε απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, η υπόθεση της ένοπλης ληστείας και της αρπαγής 65χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος γουναρικών, που διαπράχτηκε το απόγευμα της 09 Μαρτίου 2016 στην περιοχή Τοιχιού Καστοριάς.

Συγκεκριμένα χθές το βράδυ (20/09) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, σε περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 29,35 και 37 ετών. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος των συλληφθέντων είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της ληστείας, της αρπαγής, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παράνομης οπλοφορίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος,  της αντιποίησης και της πλαστογραφίας και είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης τους από τον Ανακριτή Καστοριάς.

Υπενθυμίζεται ότι οι 3 δράστες, υπο την απειλή πιστολιών ανάγκασαν τον 65χρονο γουνοποιό να επιβιβασθεί σε όχημα που χρησιμοποιούσαν και μετέβηκαν στο κατάστημά – εργαστήριό του στην Καστοριά, όπου με χρήση βίας τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν 80.000 €. Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν στην περιοχή Καλλιθέα Καστοριάς, αφού τον δέσμευσαν σε δέντρο και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (20-09-2016) στον κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ενώ στην συνέχεια θα οδηγηθούν στον κ. Τακτικό Ανακριτή Καστοριάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια