Σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Interreg «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020».

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο του  Διασυνοριακού  Προγράμματος Interreg «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020».

Καταρχήν τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος του Δήμου Κολόνιας Αλβανίας κ. Αλμπέν Μάλο και η εκτελεστική Διευθύντρια κα Ελβάνα Ζέζα με τη συνεργάτη της κα Πρανβέρα Σενγκεκάι.
Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση που πραγματοποιείται για την από κοινού κατάθεση προτάσεων στο συγκεκριμένο διασυνοριακό πρόγραμμα στους τομείς του περιβάλλοντος, του τουρισμού και της ενέργειας.

Για τον λόγο αυτό παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κα Αβραμοπούλου Ερμιόνη και η υπάλληλος κα Καρακατσάνη Ζηνοβία καθώς και ο εκπρόσωπος της ΑΝΦΛΩ, κ. Σιδηρόπουλος Δημήτριος.
Παρόντες επίσης στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, κ.κ. Λουκάς Δημήτριος, Αριστείδου Άρης, Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Θεοφανίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Μουρατίδης Νικόλαος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ουλιάρης Θεόδωρος.

Κατόπιν ακολούθησε συνάντηση όλων για τον ίδιο σκοπό στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νικόλαο Ασημόπουλο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού κ. Στέργιο Μαρόπουλο, τον καθηγητή Εφαρμογών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ. Δημήτριο Στημονιάρη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου.

O κύκλος των συναντήσεων ολοκληρώθηκε στη ΔΙΑΔΥΜΑ, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή κ. Μαυρίδη Δημοσθένη και την τεχνική υπηρεσία της εταιρείας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια