Οι ΑΝΕΛ Φλώρινας στηρίζουν την επιλογή του Άρη Βατάλη στο ΔΣ της ΔΕΗ

Είναι απορίας άξιο και εξίσου αντικείμενο έρευνας από επιστήμονες της ψυχιατρικής και της ψυχολογίας του μέλλοντος πώς μια κατάπτυστη, κατευθυνόμενη επιστολή μίσους ,προσωπικής εμπάθειας και νεποτισμού, να παρουσιάζεται λυπημένη που καταγγέλλει
ένα πρόσωπο.
Κύριοι και κυρίες ο καθένας στον χώρο εργασίας του δικαιώνεται καθημερινά από τους συναδέλφους του αν τον τιμάνε ή όχι !
1ον . Η τιμητική επιλογή και μόνο ενός απλού εργαζομένου (που δεν είναι κάτοχος διπλώματος ΑΕΙ) ως υποψηφίου με σταυρό σε Εθνικές εκλογές η Ευρωεκλογές σημαίνει πολλά για τον ίδιο και ακόμα περισσότερα για τους συναδέλφους του. Αν ήταν υποψήφιος άλλου κόμματος ίσως να μην σας πείραζε! Αυτό σας πείραξε και ακόμα σας ενοχλεί!
2ον . Η επιλογή του συναδέλφου Βατάλη Άρη στο ΔΣ της ΔΕΗ, έγινε! Κρίθηκε άξιος να κατέχει αυτήν την θέση όπως και άλλοι καθόλα άξιοι (κατά μερικούς ) συνάδελφοι που συμμετέχουν σε αυτό. Και αυτό σας πείραξε επειδή ίσως να θέλατε να είχατε ρωτηθεί για την επιλογή αυτή.
3ον Ίσως να σας ενοχλεί το γεγονός ότι ουδέποτε ακούστηκε ή γράφτηκε κάτι για τον συνάδελφο, που να αφορά την προσωπική του ζωή ή την πορεία του ως εργαζόμενου με συνεχή παρουσία στην εργασία, (και όχι με συνεχείς ψευτοαιμοδοτικές και άλλου είδους ψευτοάδειες που θα τον απομάκρυναν έντεχνα από αυτή). Για αυτόν τον λόγο δεν μπορείτε να απαιτείτε από το σωματείο στο οποίο διέπρεψε ως συνδικαλιστής και τιμήθηκε για αυτό με την ψήφο και την εκτίμηση των συναδέλφων του επί πολλά χρόνια, να τον διαγράψει!
4ον. Καιροσκόποι πάντα υπάρχουν! Και σίγουρα πότε με τον έναν (ΠΑΣΚΕ), πότε με τον άλλον (ΔΑΚΕ), το νέο τώρα (πρασινοκοκκινογάλαζοι) νεοταξίτες, προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από την μάζα και το όγκο τον άλλων για να κερδίσουν οι ίδιοι.
5ον.Πάντα θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις αλλά όταν το επίπεδό τους μειώνει την προσωπικότητα ,την τιμή και την υπόληψη ενός ανθρώπου, που έχει το θάρρος της ελεύθερης άποψης και λόγου, τότε είναι κατάπτυστες.
Συνοψίζοντας, όλοι μας αγωνιζόμαστε –ο καθένας από την πλευρά του και με τις δυνάμεις του- για μια ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ. Δυστυχώς όμως αντί να είμαστε ενωμένοι αγωνιστικά και πραγματικά, διαιρούμαστε μόνοι μας σε πατρικίους και πληβείους. Δυστυχώς Ήταν και Είναι Πολιτική ευθύνη το θέμα της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού και δυστυχώς τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται, είναι πάντα σε βάρος της.
Μην καταλήγετε κατήγοροι ενός ατόμου, παραβλέποντας τις σημαντικές και σίγουρα πιο μεγάλες ευθύνες άλλων.
Ήρθε η ώρα να πάτε στα βουλευτικά γραφεία των ¨ πρασινοκοκκινομπλέ¨ και να διαμαρτυρηθείτε εκεί και όχι να γλύφετε!
Οι ΑΝΕΛ Φλώρινας στηρίζουν την επιλογή του Άρη Βατάλη στο ΔΣ της ΔΕΗ όσο και των άλλων συναδέλφων, είναι βέβαιο ότι με την στάση τους θα καταφέρουν να παραμείνει η επιχείρηση τουλάχιστον ΔΗΜΟΣΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ, – αν τους αφήσουν οι πολιτικοί, εξασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας, την εθνική ασφάλεια και την πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό της Η.Ε.
Π.Γ.ΓΩΓΟΣ
Υπεύθυνος Συνδικαλισμού ΑΝΕΛ
Νομού Φλώρινας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια