ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΦ: Αναλυτικό ρεπορτάζ (ΦΩΤΟ)

Λένε πως σε έναν τελικό «όλα γίνονται». Πως «ο πιο τυχερός κερδίζει». Πως «μια στιγμή τύχης ή ατυχίας είναι αρκετή». Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας με θριαμβεύτρια τη Θύελλα Φιλώτα, έστω και αν δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που έκαναν λόγο για  διαφορά εμπειριών, κλάσης, προετοιμασίας – λόγω συμμετοχής σε εθνική κατηγορία τη football league –  συγκριτικά με τον αντίπαλό της, Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα. Με την «ψυχή στο στόμα», νικητήριο γκολ στην παράταση (εντελώς σπάνιο αυτογκολ στο 111΄), παίκτη λιγότερο από το 90΄έως τη λήξη, η Θύελλα σήκωσε την κούπα – 2η στην ιστορία της μετά το 2014 – αφήνοντας στον Μακεδονικό τις εντυπώσεις και την περηφάνια ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα μπορούσε και αυτός να σταθεί και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στην ιστορία του, γιατί όχι και μια αξιοπρεπή παρουσία σε Εθνική Κατηγορία, αν καταφέρει να κερδίσει την άνοδό του εκεί  στο πέρας της φετινής σεζόν.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Με τη βασική ενδεκάδα της η Θύελλα. Κοντογουλίδη Αν. στην εστία, τετράδα στην άμυνα από δεξιά στα αριστερά τους Σπηλιώτη, Τακίδη, Πυρίτσαους, Κοντογουλίδη Δ. Στο κέντρο οι Παπαγεωργίου, Στεφανίδης με τον Μπαστάνη Γ.λίγο μπροστά τους και στα πλάγια τους Θεοδουλίδη (δεξιά), Μπαστάνη Θ. (αριστερά) και τον Ιορδανίδη μπροστινό. Αντίθετα ο Στέλιος Νταμπίζας είχε την  απουσία του νεοαποκτηθέντα ακραίου Μπατμά και την  ανετοιμότητα του επίσης νεοαποκτηθέντα Μαρκόπουλου. Μπερμπερίδης στα γκολποστ. Γιορεντσίδης, Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Χαμαλίδης η αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά. Καθαρό «εξάρι» ο Λίκο, ενδιάμεσα χαφ οι Ντιμόφσκι, Παπαδόπουλος, δεξιά ο Παπανικολάου, αριστερά ο Αθανασιάδης Σ. και φουνταριστός ο Ρωμαίος.
Με τρακ, εκατέρωθεν περιορισμένα ρίσκα, κλείσιμο όλων των πιθανών χώρων για άπλωμα παιχνιδιού κύλησε το πρώτο ημίωρο, όπου ξεχώρισε η διάθεση των παικτών του «Άγιου» να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους, μερικοί εκ των οποίων, έχουν ήδη κολλήσει αρκετά ένσημα σε εθνική κατηγορία, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά τους, για μια ικανοποιητική επαγγελματική καριέρα. Ειδικά στο  τέταρτο (30΄- 45΄) με πρωταγωνιστή τον Ρωμαίο οι «κίτρινοι» έφτιαξαν τελικές, είχαν δοκάρι και πήγαν στην ανάπαυλα του  ημιχρόνου με το παράπονο ότι δεν βρήκαν δίχτυα. Ας σημειωθεί και η περιπετειώδης (αρκετή ώρα το πάλεψε «σφίγγοντας τα δόντια») αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Ιορδανίδη (34ο λεπτό).


Διαφοροποιήθηκε.......

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .