Παράδειγμα προς μίμηση η πράξη του Κώστα Γεωργιάδη – Προσέφερε 100 κλούβες μήλων στον «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» Πτολεμαΐδας

Η πρωτοβουλία του Μηλοπαραγωγού Κώστα Γεωργιάδη να προσφέρει τα προϊόντα του στον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» Πτολεμαΐδας πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς
μίμηση και για άλλους ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αυτή τη δύσκολη μνημονιακή περίοδο που περνάει η χώρα μας.
apples02
Ο κ. Γεωργιάδης που κατάγεται από την γειτονική τοπική κοινότητα Πελαργού μιλώντας στον ΄΄Π΄΄ για την πράξη του αυτή τόνισε: Επέλεξα τον ‘’ ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’ Πτολεμαΐδας για να διαθέσω 100 κλούβες μήλων διότι επιτελεί ένα θεάρεστο έργο εδώ και χρόνια και θέλησα από την καρδιά μου να βοηθήσω και εγώ, έστω με τον ελάχιστο αυτό τρόπο, τους σιτιζόμενους  του συλλόγου».

Ο Μηλοπαραγωγός επεσήμανε ότι θα  συνεχίσει αυτό το έργο της προσφοράς και σε άλλους κοινωνικούς συλλόγους ή ευπαθείς ομάδες της περιοχής τις οποίες είχε καταγράψει στην ανάπτυξη της «κοινωνικής αλληλεγγύης» που θα πρέπει να ανθεί στις μέρες μας.
ΠΗΓΗ:e-ptolemeos.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .