Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Γιορτές της Λίμνης Βεγορίτιδας στην Άρνισσα (video)

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι γιορτές της Λίμνης Βεγορίτιδας για το 2015 όπου πλήθος κόσμου συνέρευσε για να γλεντήσει.
Οι Γιορτές της Λίμνης ήταν
μια πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Άρνισσας και δεν είχαν πραγματοποιηθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια.
Ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ.Ν.Α αφού καλωσόρισε το κόσμο, τους ενημέρωσε πως οι γιορτές αυτές θα γίνουν θεσμός και θα πραγματοποιούνται κάθε έτος, εξηγώντας παράλληλα την σημαντικότητά τους.
Έπειτα, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας όπου και αυτός με την σειρά του ανέφερε πως: Η Βεγορίτιδα είναι μια ταλαίπωρη λίμνη που χρήζει ιδιαίτερης αγάπης
από εμάς καθώς δεν είναι μόνο δική μας αλλά και των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας, αναφέροντας πως η περιοχή επιλέχτηκε από τους προγόνους μας λόγω των εύφορων εδαφών της, της πρόσβασης σε γλυκό πόσιμο νερό αλλά και λόγω του ότι με την αλιεία τους πρόσφερε ένα πιάτο φαγητό. Ανέφερε ακόμη πως η ανάδειξη και η προστασία της είναι κύριο μέλημα όλων των φορέων και των συλλόγων τόσο του Αγ. Παντελεήμονα όσο και της Άρνισσας. Τέλος κάλεσε τον κόσμο και τους επισκέπτες από τον Δήμο Χορτιάτη να περάσουν από το περίπτερο του Συλλόγου από τις 17-19 Σεπτέβρη στο Greenwave Festival στην Θεσσαλονίκη.
Ακολούθησαν χορευτικά καθώς και γλέντι για τους παρευρισκόμενους όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και το Βίντεο.






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πρόεδρε τα καλύτερα έρχονται. Στο υπόσχομαι. Με λάθος ανθρώπους τα έβαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσύ με λάθος ανθρώπους πας να τα βάλεις. Συνέχισε έτσι και θα δεις πόσο απότομα θα έρθει η σειρά σου. Όχι των κατοίκων και φίλων της Βεγόρας. Η δική σου η σειρά... Και μάθε να μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα με τέτοιου είδους απειλές. Οι κάτοικοι του χωριού σου δεν είναι ύπουλοι και κακιασμένοι σαν εσένα. Εσύ είσαι το φίδι και χρειάζεσαι ερπετοκτόνο.

      Διαγραφή
    2. Πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν...

      Διαγραφή
  2. 1:48 δεν εκπροσωπεις σίγουρα όλη τη βεγορα και χαίρομαι που ο κόσμος το καταλαβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .