Απεργιακή Κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων στους Χώρους Αρχαιολογικών Ανασκαφών και στους Αρχαιολογικούς Χώρους της ΠΕ Φλώρινας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ
ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015


Το σωματείο Εργαζομένων στους χώρους αρχαιολογικών ανασκαφών και στους αρχαιολογικούς χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 14/9/2015, προκηρύσσει   24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 με το παρακάτω αίτημα:

«Ανανέωση συμβάσεων όλων των εργαζομένων χωρίς αποκλεισμούς»

Καλούμε τα ΜΜΕ την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στη συνέντευξη τύπου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Φλώρινας.

ΦΛΩΡΙΝΑ 14 Σεπτεμβρίου 2015
ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ  ΓΚΩΓΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οχι, απαγορευονται οι απεργιες στο τσιφλικι του κυπριου κανει κουμαντο μονο αυτος δεν θα μας χαλασετε την πιατσα εσεις. Εδω ο ανθρωπος στη νεα προκυρηξη εθαψε οτι μηχανικο της περιοχης ειχε την ελπιδα να παρει μια θεση στην σαπια αρχαιολογια καθως ειναι το μοναδικο μεσω μεροκαματου για τους μηχανικους στην περιοχη μας, καθως στην (φωτογραφικη) προκυρηξη το μονο που δεν εβαλε σαν ορο ειναι και τα ονοματεπωνυμα των δικων του μηχανικων που ειναι εκει μεσα απο τοτε που ξεκινησε το εργο και ολοι οι αλλοι περιμενουμε σαν ζωα. Ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .