Δήμος Αμυνταίου: Ένας Δήμος δίπλα στον αθλητισμό….

Η πόλη του Αμυνταίου έχει ένα μοναδικό 5χ5 για να αθλούνται παιδιά και νέοι.....

Πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι με τον δήμο Αμυνταίου και τις αρμόδιες υπηρεσίες να αδιαφορούν παντελώς για το μαύρο χάλι στο οποίο βρίσκεται το γηπεδάκι και το καθιστά επικίνδυνο προς χρήση.

Ελπίζουμε να σταματήσει η αδιαφορία του δήμου, να πράξει τα πρέπον και τουλάχιστον το  επόμενο καλοκαίρι να ξαναποκτήσουν οι νέοι του Αμυνταίου γήπεδο 5χ5.





Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ακριβώς μόνο δίπλα στον αθλητισμόσφεντόνα είναι ο νέος δήμαρχος ο οποίος ενώ υπάρχει ομάδα στη γ εθνική μετά από πόσα χρόνια και παραμένει για δεύτερη χρονιά εκεί δε την στηρίζει καθολου και την βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος αλλά αυτά όλα θα τα βρει μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά δεν έγιναν έτσι σε 1 χρόνο έτσι ήταν και με την προηγούμενη δημοτική αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το πω για άλλη μια φορα. Εδω ο κόσμος καίγεται και το απο αυτο χτενίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το 5χ5 ειναι σε αυτο το χαλι εδω και πολλα χρονια,ολοι φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή μένω στη γειτονιά το γηπεδακι είναι χρόνια έτσι κ μην ριχνετε το βαρος στον τωρινο δημαρχο κ όσο για τις ομάδες κύριοι γιαυτό έχουν διοικήσεις γτ είμαι χρόνια στον αθλητισμό κ όλα αυτά τα βλέπω μπούρδες να ρίχνουν τις ευθύνες απο δω κ απο κει αν δεν μπορείς να ανταπεξελθεις μην το κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά τα λες, η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν το έκανε και έχασε.
    Εσείς την κατηγορούσατε γιαυτο και πέρασε ένας χρόνος δεν όχι μόνο δεν κάνατε τίποτα το αφήσατε και έγινε χειρότερο από πρίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα δεν είναι που θα ρίξουμε τις ευθύνες αλλά κ εμείς σαν απλοί πολίτες να τα προσέχουμε αυτά που έχουμε κ να μεγαλωνουμε σωστα παιδιά για να μην κανουν ζημιες όλα ξεκινάν απο εμας τους ιδιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .