Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου συζητήθηκε το θέμα του υδατοδρομίου στη Βεγορίτιδα…(video)

Στην ενημέρωση που έκανε για το θέμα ο Δήμαρχος Αμυνταίου φάνηκε
διστακτικός ως προς την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, ενώ απεναντίας ο κ. Ιωσηφίδης και Σύμβουλοι της παράταξης του, τόνισαν την σπουδαιότητα και την τουριστική ανάπτυξη που θα φέρει στην περιοχή το υδατοδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ....Ολα ταχει η Μαριορη..ο φερετζες της ελειπε...Αυτη δεν ειναι αναπτυξη..αυτη ειναι..απογηωση...Η μαλλον..απολιμνωση...ΑΑΑλλος για Ραφηναααα...Φυγαμεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε οτι δεν εχει μαρμιτα για τον Μουφα δεν εχει βιωσιμοτητα. Αν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΞΗΓΙΟΝΤΟΥΣΑΝ σαν την ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στον Μουφα θα ηταν βιωσιμη η επενδυση οσο αυτη που εγινε στο Ξινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι δυνατον ο μεγαλυτερος εχθρος των λιμνων να εγκρινει τετοια εργα.........
    η Βεγοριτιδα πρεπει να πεθανει.
    Σιγα να μη το εγκρίνει
    ξυπνηστε, διωξτε τον πριν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναβαθμιση της Βεγοριτιδας με μουφτη δεν υπαρχει, μεχρι στον Eρντογαν κοντεψαν να πάνε για να την αδειάσουν. Oταν μιλαει για θυροφραγματα βουρκώνον τα ματια του.Θα χασουν οι πόντιοι της περιοχης, για να κερδισουν οι λιμνες. Ουτε για αστειο.
    Ο δε Ρακοπουλος ΞΕΠΕΥΤΕΙ στο επιπεδο του Μπιρου.
    Mε τέτοια λογική δεν έπρεπε να γινει ουτε η Εγνατία Οδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eάν οι άνθρωποι που διοικούν την περιοχη είναι τέτοιας ποιότητας χαρακτήρος και νοημοσύνης, τότε ως λαός, κοινωνια, και ως πολιτικός χώρος έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Μερικες φορες δημιουργειται η εντυπωση, οτι η Ταση για οπισθοδρομηση της περιοχης ειναι φυτεμενη μεσα στο DNA των κατοικων του Αμυνταιου.
    Παντος το ιδιωτικο του μοναστηρι στον Άγιο Παντελεήμονα, το προσεχει σαν τα ματια του "ο απολυτος αρχών της περιοχης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .