ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ – (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: δύο συγκοινωνούντα και αλληλοτροφοδοτούμενα προβλήματα.

Από ότι φαίνεται, η απελθούσα κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα μείνει στην ιστορία για την επικών διαστάσεων “κολοτούμπα” της και την “δημοκρατικότατη” εξαπάτηση του
62% του Ελληνικού λαού με το αισχρό θέατρο του δημοψηφίσματος αλλά και του 3ου Μνημονίου, του πιο εθνοκτόνου από τα προηγούμενα.
Όμως θα πρέπει να της αναγνωριστεί ότι σε άλλες προεκλογικές της δεσμεύσεις ήταν πέρα για πέρα έντιμη και συνεπής στην εφαρμογή τους. Και μιλάμε φυσικά για το άνευ προηγουμένου άνοιγμα των συνόρων στο τσουνάμι των λαθρο-μεταναστών, την μαζική τους ελληνοποίηση με νομοσχέδια γραμμένα στο πόδι, και την παράδοση ημών των Ελλήνων σε μια πρωτόγνωρη εισαγόμενη εγκληματικότητα που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει αυτός ο τόπος.
Βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη τραγωδία που ιστορικά  απειλεί τον  Ελληνισμό, αυτή της δημογραφικής κατάρρευσης και της αντικατάστασης των Ελλήνων από εξ ανατολών εισαγόμενες μάζες πληθυσμών, με εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Και αυτό δείχνει να γίνεται μεθοδικά και οργανωμένα, δυστυχώς από την ίδια την Ελληνική κυβέρνηση. Με μειωμένη από ότι φαίνεται εθνική (αλλά ακμαία ταξική και διεθνιστική) συνείδηση και με πρόσχημα τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, διευκολύνουν με κάθε μέσο και τρόπο την ανεξέλεγκτη εισροή ανθρώπων αγνώστου ταυτότητος, προελεύσεως και διαθέσεων, με τους οποίους σκοπεύουν άμεσα να εποικήσουν τη χώρα μας. Και μάλιστα εφευρίσκουν και ειδικές λέξεις (“οικονομικός μετανάστης”, “παράτυπος μετανάστης”, “πρόσφυγας” κλπ) για να μας χρυσώσουν το χάπι.
Την ίδια ώρα αποσιωπάται και συγκαλύπτεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το έθνος. Και αυτός δεν είναι τα μνημόνια, παρόλη την επώδυνη και ασφυκτική οικονομική κατάσταση που επιφέρουν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος του έθνους μας είναι το δημογραφικό, δηλαδή η απειλή της βιολογικής μας εξαφάνισης. Και εδώ η κυβέρνηση, όπως βέβαια και οι προηγούμενες, κάνουν ότι μπορούν για να το επιτείνουν. Όχι μόνο δεν ενθαρρύνονται οι γεννήσεις, όχι μόνο δεν στηρίζεται πάση δυνάμει η οικογένεια και η τεκνοποιία, όχι μόνο δεν προβάλλονται και δεν βοηθούνται οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά με πολλούς και πλάγιους τρόπους εμποδίζονται, λοιδορούνται και ωθούνται στο περιθώριο.
Ο Πυρήνας Ν. Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εκφράζει τη μέγιστη αγωνία του για την τροπή που έχει πάρει το Δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα. Ο νέοι μας, το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, εγκαταλείπουν ομαδικώς τη χώρα, ψάχνοντας αλλού για αξιοπρεπή δουλειά, αφού εδώ η ανεργία τους θερίζει. Τα νέα ζευγάρια που επιμένουν και μένουν Ελλάδα διστάζουν να τεκνοποιήσουν, γιατί δικαιολογημένα φοβούνται ότι δεν θα αντεπεξέλθουν στα έξοδα που αυτό συνεπάγεται. Και όταν ακόμα τεκνοποιούν, βρίσκουν στους παιδικούς σταθμούς (στους ελάχιστους που υπάρχουν) να προηγούνται άλλες “ευαίσθητες ομάδες” μπροστά από τους Έλληνες. Τα οικογενειακά επιδόματα δεν φτάνουν ούτε για τις πάνες. Οι εγκυμονούσες μητέρες απολύονται από την εργασία τους χωρίς καμιά προστασία από το κράτος. Οικογένειες με τρία, τέσσερα ή και περισσότερα παιδιά πετιούνται στο δρόμο για χρέη προς τις “ανακεφαλαιοποιημένες” τράπεζες. Τις όποιες λίγες διευκολύνσεις είχαν οι πολύτεκνες οικογένειες για τις σπουδές των παιδιών τους στα ΑΕΙ/ΤΕΙ καταργήθηκαν κι αυτές, με αποτέλεσμα πολλοί νέοι να αποκλείονται από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το αποτέλεσμα τραγικό: Οι γεννήσεις να καταρρέουν με δραματικό ρυθμό σε αντίθεση με το ποσοστό των γεννήσεων από αλλοδαπούς που αυξάνεται συνεχώς και τα σχολεία να παρακολουθούν τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες.
Το εφιαλτικό σκηνικό συμπληρώνεται από την μεθοδευμένη “εισαγωγή” πληθυσμών για να εποικήσουν την χώρα στη θέση όσων (μεθοδευμένα) έφυγαν ή όσων (μεθοδευμένα) δεν γεννήθηκαν. Μια νέα γενοκτονία του Ελληνισμού βρίσκεται σε εξέλιξη, μια γενοκτονία σιωπηλή και ύπουλη. Η Ελλάδα μικραίνει, χάνεται. Σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας θα είναι μειονότητα και σκλάβοι των βαρβάρων στον ίδιο τους τον τόπο που ποταμοί αίματος χύθηκαν για να κρατηθεί ελεύθερος. Θα το επιτρέψουμε; Θα το ανεχθούμε; Οι περιστάσεις είναι δύσκολες και ιστορικές, γιαυτό και η Ιστορία θα μας κρίνει ανάλογα. Ας πάρουμε την ευθύνη για το μέλλον της πατρίδας στα χέρια μας.
ΠΥΡΗΝΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Συντονιστικό Αλληλεγγύης  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια