ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣTON ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Συγχαρητήρια επιστολή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Ευάγγελο Γραμμένο απέστειλε
ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης καλεί στην επιστολή του τον κ. Γραμμένο να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειες του για την ουσιαστική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα κάνει λόγο για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΕΠΣΜ στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Επιτρέψτε μου να σας δώσω και γραπτώς τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της μεγαλύτερης Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.
Η συντριπτική νίκη του συνδυασμού σας απέδειξε πως οι τα σωματεία εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο ζωής που έχετε καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια εσείς και οι συνεργάτες σας.
Είμαι βέβαιος πως και με το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσετε και εντείνετε τις προσπάθειες σας για την ουσιαστική αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για τη στήριξη των αθλητών, για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή δύναμη, καλή επιτυχία!




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παναγιώτη μη κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, πες συγχαρητήρια στον αδελφό σου και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι ο Γραμμένος είναι απλά βιτρίνα.
    Ελπίζω να έρθει η στιγμή που η αυτοκρατορία Ψωμιάδη θα τελειώσει, έχει καταντήσει γελοίο 50 χρόνια η ΕΠΣΜ να είναι μαγαζάκι του Διονύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .