Στα «όπλα» οι γενικοί γιατροί για τις εφημερίες στο Μποδοσάκειο-Καταθέτουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων- «Η διοίκηση του νοσοκομείου Πτολεμαιδας προχωρά εμφανώς παράνομα σε εμπρηστικες κινήσεις κατάρτισης προγράμματος εφημεριών»!

mpodosakeio
Στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης της 3ης ΥΠΕ και της διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας να καλέσει 8 γενικούς γιατρούς από τα
Κεντρα Υγείας Σιάτιστας και Σερβίων για να καλύψουν τις εφημερίες του Μαϊου προσφεύγει, πλέον, ο Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, πρόκειται να καταθέσει άμεσα αιτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφαρμογής της εν λόγω απόφασης.
Μάλιστα, στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook διαβάζουμε μια ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση-ανακοίνωση, η οποια έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του νοσοκομείου Πτολεμαιδας προχωρά εμφανώς παράνομα σε εμπρηστικες κινήσεις κατάρτισης προγράμματος εφημεριών με Γενικους Γιατρούς. Υποχρέωση του συλλόγου είναι να ζητήσει την προστασία της δικαιοσύνης, η οποία θα κληθεί πολύ σύντομα να επαναφέρει σε ισχύ τη νομιμότητα. Οι κάθε λογής τραμπουκισμοι έχουν ένα τέλος. Ενώπιον του δικαστή»
kozanimedia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια